...LOMAAN!!!! Nyt alkoi lähtölaskenta. Huomenna menen töiden (mahdollisimman aikaisin) jälkeen nauttimaan pari lasillista kuohuvaa. Tänään vielä pitää kärvistellä. Päätä särkee ja ihan kuin olisi kurkkukin kipeänä...! kääk eiiiiiiiiiiiiii kesäflunssaa, ei nyt. Koko vuoden olen ollut terveenä ja joka päivä töissä. Nyt ei saa tulla kipeäksi!

Kohta tulee täyteen myös 20.000 kävijämittariin. Ohhoh, kylläpä täällä on käynyt monta ihmistä kurkkimassa mun viisaita ajatuksia. On se kumma. On.

Ekalla lomaviikollani aion käydä Porvoossa, Stadikalla/Kumpulassa uimassa, ratsastamassa, terassilla, korjata kahta hassua eriväristä tuolia...Porvooseen olisin halunnut matkustaa "lättähatulla", sillä hassunnäköisellä sinisellä junalla, mutta se ei kai liikennöi kuin vasta 21.7 alkaen Helsinki - Porvoo -väliä. Pitää mennä sitten vaikka vesiteitse ja tulla vaikka bussilla takaisin. Toivon näkeväni Porvoossa kalastajia. Haluaisin kuvata heitä. Kalastajat ovat mielenkiintoisia.

Viikon kuluttua lähden kesäkotiin kolmeksi viikoksi viettämään rauhallista maaseutulomaa. Siellä aion kylpeä ulkoammeessa ja saunoa ja uida ja lukea ja rakentaa näköalatornia ja juoda kuohuvaa ja ottaa valokuvia ja käydä Savonlinnassa ja kesäteatterissa ja Sulkavalla ja ehkä Retretissä ja tavata mökkinaapureita ja grillata ja onkia ilman matoa ja poimia kukkia ja mustikoita ja katsella järvelle ja soutaa ja ja ja...olla vaan.