Ah tätä ihanuutta. Ei aikaista herätystä, ei kiirettä minnekään. Päätin tänään vaan olla. Lueskelen, käyn lenkillä, nautiskelen olosta. Tämän kemmempaa en aio siis tänään tehdä. Ihanan booring day.

Edittiä klo 17 aikaan: Tänään lenkillä kulki taas vähän paremmin. Otin nyt jopa syvät vatsalihakset huomioon (ajoittain). Juoksin siis hallitummin ja ryhdikkäämmin. Hetkittäin jopa hymy huulessa! Ainoa haitta oli verkkarit, jotka valuivat koko ajan lantiolta huolestuttavasti. Piti koko ajan nostella ylöspäin, ettei puoli peppua olisi ollut näkyvissä! Onneksi kukaan ei tullut vastaan eikä varsinkaan ohittanut pururadalla. Olisivat varmasti luulleet joksikin ihme purtsipervoksi! hohhh kuinka noloa. Ärsyttävät housut sanoisin! Mutta nyt on taas ihan mahtava olo. Mulla pitää olla näköjään aina joku juttu menossa, jota saan jalostaa... :D

Ilonaiheita:

  • Maailma on saanut 7 uutta ihmettä, joista olen nähnyt yhden!
  • Kimi Räikkönen voitti Silverstonen Formuloissa jo 3. voittonsa! Jippii!
  • HIM esiintyi Wembleyllä Metallican lämmittelybändinä eikä yhtään pulloa tullut päähän!
  • Uusi Simpsons elokuva tulossa, jossa on myös Arskan hahmo mukana!
  • New Jersey on aloittanut taistelun ilmastonmuutosta vastaan säätäen tiukan lain kasvihuonepäästöjen vähentämiseksi v. 2050 mennessä. Hurraa New Jersey.

Tässä nyt muutama ilonaihe. Vähemmän iloisia asioita onkin sitten paljon enemmän. Pelkästään hukkumiskuolemia tuntuu sattuvan nykyään harva se päivä. Surullista.

Tuolipulma

Tässä vielä kuvia hassuista erivärisistä tuoleistani. En ole tehnyt niille vielä mitään. En voi vieläkään oikein käsittää, että ne ovat lähes sata vuotta vanhat! Eli en minä niillä ole voinut varmaan koskaan istua siellä Korkeasaaressa.

722139.jpg

722132.jpg

722138.jpg

722134.jpg

722135.jpg

Eli mietin nyt sitä pitäisikö uusia kaikki puuosat vai osittain ne mitkä ovat pahimmat tai puuttuvat...? Kas siinä pulma.