Ensin pieni tilannetiedoitus pennuista. Ne ovat kasvaneet ihan hirveästi ja kävelevät jo jaloillaan, vaikkakin viehättävästi horjuen. Kaatua muksahtelevat pepulleen vähän väliä. Ne ovat myös keksineet että sisarusten kanssa on kiva leikkiä. Kisailu on vielä hyvin hillittyä ja oikeastaan vasta esimakua hurjista huskyturnajaisista. Pentulaatikossa on jo kova säpinä, kun ne aloittavat leikkimisen kunnolla. Kohta pennut oppivat myös lihan makuun. Hupsista vaan miten nopeasti nuo pennut kehittyvät. 

Olin eilen legendaarisen KISS:n konsertissa ja ihan suu auki ihmeissäni siitä lavashowsta ja heviäijien meiningistä. Kitarat ulvoivat ja rummut pärisivät. Paulin ääni kirkui heviä putkessa. Korkealta ja kovaa. Ja tietenkin kulisseissa paukkui ja räiskyi näyttävästi. Olin aivan lavan tuntumassa hyvässä paikassa ja näin nuo naamiostarat ihan läheltä. Genen kieli melkein lipaisi päälakea ha-ha. Joo, kyllä oli hieno kaksituntinen ja upean nostalginen hetki.

Tänään pyörähdin Finlandiatalossa kuten viime viikollakin. Siellä soitteli Helsingin kaupunginorkesteri. Komeasti soittikin Mozartia, Beethoovenia ja viime viikolla Brahmsia ja Tsaikovskia. Oli muitakin, mutta nämä herrat nyt ainakin kaikki tietävät. Nautinnollista ja miltei terapeuttista musaa. Välillä suljin silmäni ja kuuntelin autuaana sulosointuja.

Olen kuunnellut siis musaa laidasta laitaan.