Kyllähän sen tietää mikä tätä maailmaa pyörittää. No ainakin Kanervan ja Jedin maailmaa. Kanervalla ja Jedillä onkin paljon yhteistä olen huomannut.

Jedi on nimittäin myös tällä hetkellä suurissa lemmentuskissa ja viestittää sitä loputtomasti, vaikkakin paljon äänekkäämmin kuin Kanerva. Mutta pointtihan on sama. Urokselliset halut voivat joskus ilmentyä aika erikoisilla tavoilla. Kanerva päätti näpytellä kiihkonsa Uivelolle. No mikäs siinä, kunhan hoitaa ulkoministerin hommansa. Olen kyllä vähän ihmetellyt Kanervan sekoiluja, mutta kyllä tuo tekstiviestijupakka on paisunut jo ihan mahdottomaksi. Jättäisivät jo miehen rauhaan. Pyysi jo anteeksikin.

Löysin sattumalta hauskan videon Tuubista. Videosta tulee mieleen monet hauskat Kymmenen uutisten loppukevennykset. Olen itse joutunut myös jonkinlaiseen kevennykseen vuosia takaperin: Elettiin kevät-aikaa. Kävelin iloisena kevätauringon paisteessa töistä juna-asemalle uudessa vaaleassa kapeassa neulehamosessani. Muistan tuon kävelyn hyvin, sillä kapeassa hameessa kävely on tarkkaa toimintaa. Ja hame oli uusi. Ja kireä. Seuraavana päivänä kollegat hihkuivat, että "Sä olet päässyt telkkariin!". No, lopulta ilmeni, että takapuoleni oli päässyt. Se oli nimittäin keikkunut lähikuvassa "kevättä ilmassa" -aiheisessa pikkupätkässä...pitkään.

Mutta kevättä oli tänäänkin ilmassa. Riemukasta viikonlopun alkua kaikille!