Nyt kun elämä alkaa taas voittaa ja ajatukset kulkea, on kiitollinen olo. Tunnen itseni taas kokonaiseksi. Lähes. Tulkoon.

Eilen lepuutin pipiä päätäni Simonin näppäilemillä pehmeillä sulosoinnuilla:  

Tänään olen kuunnellut mm. The Who:ta ja nimen omaan seuraavaa kappaletta. Biisi, joka aina vaivuttaa minut nirvanaan:

Samalla kun katselette Keith "rumputaituri" Moonia (joka oli Pete Townshendille ainoa oikea rumpali) ja kuuntelette Roger "samettiääni" Daltreya (hän joka on sanonut The Who:sta: "Neljä kamalaa kaverusta pitämässä hirveintä kuviteltavissa olevaa meteliä."), kerron teille mitä luin lehdestä. Tämän päivän satasesta.

Jenkeissä (siellä kaikkien varoitusten äiti-maassa), on kisailtu pöljimmästä varoitustekstistä. Paras eli kaikkein pöljin varoitus kuuluu näin: "Vaara: Vältä kuolemaa!". Tämä varoitustarra oli bongattu pienen traktorin kyljestä jossakin päin jenkkejä.

1131353.jpg

Toiselle sijalle ponnahti varoitus T-paidassa: "Älä silitä, kun paita on päälläsi". Ja kolmannelle sijalle ylsi kokoontaitettavien lastenvaunujen varoitus: Älä taita vaunuja, kun lapsi on kyydissä".

Yleisövihjeille perustuvan kilpailun järjestää vuosittain amerikkalainen Michigan Lawsuit Abuse Watch -järjestö. Se haluaa kilpailullaan kiinnittää huomiota oikeusjuttujen pelkoon, jonka seurauksena tyhmiä varoituksia liimaillaan amerikkalaisiin tuotteisiin. (lainaus täältä)

dippadappaduu