Veikkaanpa, että tänään aika monella on postausaiheenaan perjantai 13. päivä. 

Tämä 13.10.2006 on siitä erikoinen perjantai, että jos laskee kaikki pienet numerot yhteen, tulee tulokseski 13! Hui. Onneksi en ole taikauskoinen enkä ihan mamo. Aion elää tämän päivän ihan normaalisti ja pelkäämättä. Luulen jopa, että tänään voisi olla sen verran onnenpäivä, että laitan juhlan kunniaksi jopa loton vetämään.

Tämä Tigi-suihkusarja tuoksuu ihanan mansikalta!
(saunarekvisiittaa parhaimmillaan :)
218649.jpg

Tänään on myös hemmottelupäivä. Suomenlinnan Merisotakoulun suuri (olisikohan jopa maailman suurin?) sauna odottaa meitä saunasiskoja lauteilleen ja Panimon kermainen lohikeitto ja saaristolaisleipä maistuu takuulla saunomisen jälkeen. Leuto syksy suosii myös rohkeita, uimareita siis. Saunaseuramme on tehnyt jo monta saunaretkeä ympäri pääkäupunkiseudun, mutta tämä puulämmitteinen ja pehmytlöylyinen saunajätti on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Lauteille mahtuu jopa 80 saunojaa!

Niin, nähtäväksi jää miten tänään päivä sujuu. Onko 13. perjantaissa jotain erikoista taikaa vai onko se ihan normipäivä? Monikohan taikauskoinen jää tänään sänkyyn makaamaan? Minulle ei ainakaan VIELÄ ole tapahtunut mitään outoa. Pitääpä kommentoida päivän lopuksi lyhyt yhteenveto mahdollisista kommelluksista, jotka voi laittaa 13. perjantain piikkiin.

13. perjantain vaikutuksia, väliaikatiedote :
klo 13.05:
10 €:n seteli hävinnyt salaperäisellä tavalla. Ei löydy mistään! Joudun hakemaan kauheassa kiireessä lisää rahaa automaatista sauna- ym. kuluihin! Pankkiautomaatteja ei ole ihan vieressä!
klo 14.25: Viluttaa ja kurkussa tuntuu paksulta. Juuri nyt, kun olen menossa saunaan! (en ole yleensä ikinä kipeä!!)


Loppulause: Lauantai 14. päivä koitti ilman muita kommelluksia ja minä kotiuduin onnellisesti (Storyvillen kautta). 10 €:n seteli löytyi, kotoa ja flussasta ei enää tietoakaan. Eli pe 13. ihan normipäivä!!

ps.) Löylyt olivat mahtavat :)