Olen luvannut keksiä oman meemin. Nyt se tulee:

Mitkä ovat komeimmat ja muistettavimmat arpesi ja miten ne ovat tulleet? Miehellehän arpi on suorastaan komistus, mutta miksei naisillakin voisi olla elämänmerkkejä. Minulla niitä on ainakin enkä niitä häpeä. Tietenkin voi olla myös näkymättömiä arpia. Nekin voi mainita jos haluaa. Voit mainita vaikka yhdenkin jos et halua kaikkia paljastaa.

Angelan elämänmerkit:

1. Umpisuolen leikkausarpi vasemalla alavatsassa. Sievä ja pieni arpi, joka on vaalentunut ajan myötä. Umpisuoli leikattiin melko pian isäni jälkeen; raukka joutui leikkaukseen Neuvostoliitossa. Se oli kuulemma karmea kokemus! Umpisuoli oli lähellä puhjeta ja sairaalaolosuhteet olivat aika "vaatimattomat" kauniisti sanottuna. Mulle leikkauksen pahin juttu oli, kun jouduin olemaan sairaalassa pitkään. Tulihan siinä äitiä ja isää ikävä.

2. Oikeassa kädessä on kolme komeaa naarmuarpea, jotka ovat tulleet koiruuden innokkaasta tervehdyksestä (en nyt muista kuka koirista iloisena tervehti). Ne ovat oikeastaan ihan hauskan näköiset viirut.

3. Oikean käden pikkusormeen jouduttiin tekemään muutama tikki, kun Tina pentuna hyppäsi tavoittelemaan kädessäni olevaa keppiä ja terävä pennun hampi lävisti ihon. Ikävän näköinen palkeenkieli vuoti verta ihan älyttömästi.

4. Kaulassa oikealla puolella on pieni arpi muistona, kun lapsena epäiltiin vakavaa sairautta ja otettiin näytepala. Se oli epäilemättä kovempi pala äidilleni, sillä itse en ymmärtänyt asian vakavuutta.

5. Sukuperintönä tulleet vaivasenluut poistettiin jo lapsena. Leikkaus oli aika järisyttävä kokemus pienelle tytölle. Siinä katselin kun lääkärisetä nikkaroi luuta sahaten ja nakutellen...huhheijaa. Puudutuspiikit olivat myös ainakin metrin pituiset!

6 - 100 kaikenmaailman rakkausarvet, joita on tullut elämän aikana koettua. Rakkausarvethan kuuluvat elämään ja ovat ja voivat olla jopa merkittäviä merkkipaaluja elämänkoulussa. Rakkausarvet ovat väistämättömiä mutteivät suinkaan vähäpätöisiä elämänmerkkejä. Kannan niitä ylpeänä, mutta en katkerana.

Meemi on vapaasti käytettävissä jos hermot vain kestävät hehehe. Kuka uskaltaa ottaa haasteen vastaan?