Voi hitsi. Huomenna on pikkujoulujuhla ja vielä on paljon tekemistä. Viilasin äsken kynnet, laitoin vaatteet valmiiksi kassiin ja mietin nyt minkä takin laitan päälle. Että on ollut vaikeeta. Miten tämä juhliinvalmistautuminen onkin aina niin tuskaista. Energiaa kuluu koko viikon edestä. Oikeasti.

Ensin juoksin Stadissa ja etsin mekkoa. Löysin ihanan suklaanruskean iltamekon. Mutta jotta asiat voi tehdä paljon vaikeammaksi, en ostanutkaan mekkoa vaan mustan kapean, halkiollisen satiinihameen. Siihen ajattelin yhdistää erään silkkipaidan, mutta kotona tajusin, että ihan pe*****tä se yhdistelmä on. Olin jo ostanut kauniit hopeanhohtoiset sukkisksetkin, mutta nyt en voikaan laittaa niitä, kun en laitakaan sitä aikomaani silkkipaitaa. Onneksi mulla on yksi kultahippupaita, joka sopii just hienosti satiinihamoseen. Laitan sen, mutta nyt pitää sitten hakea kaupasta vielä vaikka verkkosukat, sillä eihän kultahippupaitaan voi yhdistää hopeahilesukkia! Voi tätä naisen elämää. krääk. Hopeahilelakkauksen kuitenkin teen, vaikka ei sovi ihan paitaan. Rannerenkaaseen sopii.

Mut entäs se takki?

Luulen, että selviän tästä kuitenkin. Huomenna ruokatunnilla kipaisen junalla keskustaan ja käväisen Stokkalla sukkaostoksilla. Sitten äkkiä takaisin yhteen infotilaisuuteen ja sieltä vinhasti saunaan ja meikkaukseen. Skumppaa, rypäleitä, pipareita ym. maistellen lähdemme kohti Pörssiä. Skumppaa ei sovi kiskoa ylenmäärin kuitenkaan, koska joudun kuvaamaan alkujuhlallisuudet ja esitykset sekä ensitanssiaskeleet. Puh. Sitten voikin relata vähän enemmän ja laittaa jalkaa koreaksi, korkkarit vinoon niinku :)

Iloista pikkujoulua kaikille!