Olin eilen pikkupikkukekkereillä. Tänään on sitten pää kipeä viinistä ja tupakista. Joo, sorruin muutamaan tupakkiin ihan viime metreillä, vaikka tiedän mitä siitä seuraa punaviinin kaverina. Pääni ei enää kestä tällaisia keskellä viikkoa kekkeröintejä - mutta kun kutsujana on pomo, ei VOI kieltäytyä, ei.

Palaverin ja kokouksen sanotaan onnistuneen jos sen päätteeksi syntyy päätös/ksiä. Millaiset ovat sitten onnistuneet kekkerit? Ensimmäisenä kriteerinä tulee mieleen, että hyvissä kekkereissä kaikilla on hiton hauskaa tietenkin ja ilmapiiri on vapautunut...no meillä kaikilla oli hiton hauskaa ja mielestäni ilmapiiri oli erittäin vapautunut. Onnistuneet kekkerit siis.

Hyvistä kekkereistäkin jää jotain muutakin kivaa muistoa, kuin älyttömän kipeä pää. No sekin kriteeri täyttyi. Näillä kekkereillä sain tietää nimittäin, että eräs Dmitri Hvorostovsky on olemassa. Ihmettelen suuresti, että en ole kuullut häntä koskaan aikaisemmin; baritonia, jolla on jjjjumalainen ääni. Tässä siperialainen, joka saa polvet veteläksi. Kuunnelkaa itse! Video kestää aika kauan latautua - ehtii käydä vessassa, lakata kynnet ja ulkoiluttaa koirat...ei välttämättä tuossa järjestyksessä kumminkaan ole pakko tehdä...! (varsinkaan jos ei ole koiria tai veskihätää tai tarvetta lakata kynsiä)

385061.jpg
Dmitri itse