Taas alkaa uusi kategoria: Miksejä. (pitäisi siivota kategorialista selkeämmäksi, mutta kun en nyt jaksa). Sen sijaan heitän tässä eräitä miksejä, joita tulee joskus pohdittua. Päätä ne eivät saa puhki, mutta ovatpahan vaan joskus askarruttaneet mieltä ja jääneet kummittelemaan mikseiksi pääkoppaan.

Edit klo 19.30: Tämä jäi vähän kesken ja oli tarkoitus julkaista hieman myöhemmin. Mutta nyt se sitten tuli ilmoille ennen aikojaan. Joten jatkan listaa kohdasa 6. Kohtaan 4 tein myös pienen lisäyksen.

  1. Miksi korotan ääntäni, kun puhun ulkomaalaiselle, joka ymmärtää hieman huonosti suomea?
  2. Miksi ostan vaatteita kaappiin, joita en ikinä käytä?
  3. Miksi en voi nousta sängystä ylös 15 minuuttia aikaisemmin ja lähde töihin rauhallisena?
  4. Miksi ihmiset karttelevat katsekontaktia junissa ja julkisissa liikennevälineissä ja ovat peräti mykkiä?
  5. Miksi en koskaan koe mitään yliluonnollista vaikka haluaisin niin kovasti nähdä aaveita ja sen sellaisia? 
  6. Miksi kapealla tiellä, kapeimmassa kohdassa aina on pyöräilijä tai läjä ihmisiä leveästi ja vastaan tuleva auto osuu juuri samaan kohtaan, kun suunnittelen turvallista ohittamista...?
  7. Miksi kamera ei ole koskaan silloin mukana, kun näkee jotain aivan ainutlaatuista ja erikoista kuvattavaa?
  8. Miksi kaupassa oleva viimeinen yksittäiskappale on aina väärää kokoa? (paitsi tänään!! olin katsonut jo aikaisemmin erästä neulemekkoa, jota en sitten raaskinut ostaa. Ajattelin että jos se on mun mekko se on vielä jäljellä myöhemminkin...ja tänään satuin poikkeamaan putiikkiin. Mekko oli viimeinen S-kokoa ja 10 % alennuksella!! Käsittämätöntä. Ennenkuulumatonta!! Ostin sen tällä kertaa omaksi.)
  9. Miksi silloin ei näe yhtään tuttua, kun hirveästi haluaisi ja sitten joskus heitä tulee vastaan pilvin pimein, usein kauheassa sekasortotilanteessa?
  10. Miksi koira pystyy nousemaan salamana ylös, vaikka se olisi täydessä unessa? (olen kateellinen)

1050922.jpg