Nyt on sitten avattu "kesäkausi" komeasti, triplaten. 

Ensimmäinen avaus: Lauantaina valokuvausreissullani siemaisin tuopillisen aurinkoisella terassilla. Ah, kun maistui hyvältä.

Toinen avaus: Eilen kaatua mätkähdin hiekkatiellä niin, että polvi meni ruvelle. Selvinpäin, matalat kengät jalassa, ajatuksissani astuin johonkin ihme uraan keskellä tietä! Tuli ihan mieleen lapsuuden polvet-aina-ruvella -kesät. Sillä tavalla, loistavaa. Linkaten Leville.

Kolmas avaus: Parkkipirkot ovat heränneet talviunesta. Tänään pikku 40 egen ylläri odotti auton tuulilasissa, vaikka olen parkeeranut samaan paikkaan koko talven! mukasakkopaikka Sehän se tästä vielä puuttuikin. Mutta että sekin vielä, että huomasin sakkolapun vasta kun olin jo huristelemassa treeneihin. Kyllä nolotti, kun se läpyskä lepatti siinä kaikkien nähtävänä puolisen tuntia...kele!

Yksi olut olisi riittänyt mainiosti avaamaan kesäkauden. Tai kaksi.

Edittiä 29.3. klo 14 ja jotain: Miten ovela voikaan Angela olla: Tänään parkkeerasin 4 tunnin paikalle kun kaikki 24h paikat olivat täynnä. Huomasin harmikseni, että ei ole sitä saakurin pysäköintikiekkoa mukana. No ruokiksella lähdin siirtämään autoa 24h paikalle siinä toivossa, että pirteät parkkipirkot eivät ehdi ennen klo 12 sakottamaan...mulla kävi älyttömän hyvä tsäkä: yksi 24h paikka vapaana ja parkkipirkot just lähestymässä parkkipaikkaa!! huhhuijaa, olipa lähellä! Tänä aamuna tuntui olokin ihan mahtavalta eiliseen verrattuna. Ja kuntonyrkkeilyssä olo vain parani :D