Oi tätä kirkasta kevätaurinkoa! Työkoneen ääressä tosin tuota ihanaa valoa tulvii niin runsaasti ikkunasta, että näyttöä on vaikea lukea. En raaski laittaa kaihtimia kuitenkaan kiinni vaan tihrustan päätettä silmät sirrissä. Tänään piti riisua jopa päällimmäistä paitaa pois, kun aurinko lämmitti ikkunan läpi niin mahtavasti. Mutta kevät on alullaan ja se näkyy monella tavalla: lumet sulaa, luonto heräilee ja siitepöly lentää.

Niin. Mulle kevätaika voi olla aika tukalaa. Jotkut kasvit ovat aloittaneet kukinnan ja se tietää Angelan nenulle nuhaa. Koskaan ei voi tietää onko tulossa lievä vai voimakas duha. Jos tulee oikein paha siitepölyvuosi, voivat allergiaoireet olla hyvinkin voimakkaat. Muutama vuosi takaperin kasvoni ja silmäni olivat kesäkuussakin vielä aivan turvoksissa kunnes sain hyvän lääkkeen ja turvovtus hävisi. Siihen saakka en jaksanut nauttia keväästä enkä mistään. Minulle kevätaika ei välttämättä ole siis parasta aikaa eikä vielä kesän alkukaan...mutta kevät on silti herkkä ja kaunis vuodenaika.  

Linkki videoon

Pääsiäisruohoni rehottaa, mutta siellä seassa näyttää olevan kiva meininki:

1238775276_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Edittiä monen yrityksen jälkeen: voi uittu että ottaa pattiin tämän Vuodatuksen video-koodaus...ennen onnistui helposti ja nyt ei millään!!!!! voi UITTU!!!!!