Yritin äsken ottaa nokkaunet, kun kaikki muutkin ottavat sellaisia - kuulemma. Makasin sängyssä ja puristin silmät kiinni ja odotin että uni tulisi. Yritin todella, mutta uni ei vaan tullut. Se niistä nokareista.

Olen myös surrut erään rakkaustarinan loppua. Ensirakkaus on ihanaa, mutta myös raastavaa. Varsinkin kun se lopahtaa. Erään nuoren tyttösen sydän on nyt murtunut. Tiedän miltä se tuntuu. Ja vaikka se kuuluu elämään ja nuoruuteen, en vähättele sitä tuskaa. On kuin tikareilla iskettäisiin sydämeen aamusta iltaan ja illasta aamuun. Se on rankkaa aikaa se nuoruus. Ja rakkaus.

Oma ensirakkauteni oli voimakas ja intohimoinen. Henri oli vain kevyt, raikas ihastus siihen verrattuna. Ja eräs toinenkin poika, jonka valloittava hymy sammui traagisesti, oli vain ihastus sekin, mutta tämä oikea ensirakkauteni oli intohimoinen ja syvä. Siksi lopulta niin dramaattinenkin.

Herra johon tulisesti rakastuin, oli ulkonäöltään kuin Jim Morrison. Miehekäs, vilkkusilmäinen veijari, joka lumosi niin ovelasti, etten nähnyt nokkaani pitemmälle. Sokeaa on rakkaus. Lopulta tuo "Jimmy" teki törkeimmän temppunsa ja siihen loppui lemmentarinamme. Ero muutti minua huonoon suuntaan. Siinä nuoruuden innossa ja luottamuksessa särkyi  paljon sydämen ohella. Monet pojat joutuivat sen kokemaan tuon ikävän kokemukseni jälkeen. Moni poika itki kirjaimellisesti julmuuttani. Itkin itsekin sekopäisyyttäni, mutta se oli vain käytävä läpi. Sittemmin annoin anteeksi sekä Jimille että itsellenikin. Opin taas arvostamaan itseäni ja sitä kautta luottamaan. Kaikki eivät olleetkaan samanlaisia. Vika ei ollutkaan minussa. Meitä ei oltu luotu toisillemme...jne. Helpotti.

Aidon Jim Morrisonin komeus ei ole jostain syystä kolahtanut meikäläiseen sen koommin, vaikka pidänkin Doorsin biiseistä.

Mutta nyt suren siis tuon nuoren tytön särkynyttä sydäntä. Tiedän toki, että hän tulee vielä rakastumaan uudelleen. Tämä rakkaustarina ei taatusti ole se ainoa eikä viimeinen. Nuo surulliset tunteet ovat vain elettävä ja koettava. Sitten on taas valmis uuteen rakkauteen.