Seuraava meemiskäinen. Haaste kuuluu näin:
Ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Jaahas. Tässä meemissä pitää tietää siis haastajansa. Eli pienen etiskelyn jälkeen löysin Iineksen blogista haasteen itselleni tähän meemiin. Että kiitos Iines. Eihän sulle voi sanoa ei.

Ensin valitsen Iinekseltä jonkun kurssin. En valitse ainakaan stringi-kurssia! ehei Iines, vaikka oletkin varannut mulle paikan. Valitsen:

1. "50 blogin lukeminen ja kommentointi puolessa tunnissa (1 pv > korjaus: 1 vkl). Mikään ei olisi tarpeellisempaa minulle kuin tämä! Tuskin päivä edes riittää tähän kurssiin, paras varata koko viikonloppu."

Tämä olisi todella tarpeellinen kurssi. Haluaisin kommentoida paljon enemmän ja vierailla uusissakin blogeissa, mutta aika ei vaan riitä.

2. Määrää unesi. Todellisena unifanina haluaisin oppia etukäteen määräämään uneni. Kurssilla tietenkin nukuttaisiin. Kurssin päätteeksi osaan nähdä itsevalitsemiani unia...ainoa uhka tässä kurssissa on että en halua enää herätä :D

3. Herää heti ihan onnellisena. Edelliseen liittyen voisi olla paikallaan käydä unikurssin jatkokurssi, jossa opetettaisi heräämään virkeänä ja iloisena heti kun silmät aamulla aukenevat. Tälläkin kurssilla nukuttaisiin, sillä eihän voi herätä ennen kuin on nukahtanut. Kurssin päätteeksi osaan herätä hymy huulilla ja ponkaisen heti pystyyn kun avaan silmäni. Olen kerta kaikkiaan iloinen, kun SAAN herätä. (ja olen kaiken lisäksi nähnyt itsemääräämääni unta koko yön!)


Yksi vaikeimmista ostoksista lienee sukkien ja (sukkahousujen) ostaminen. En nyt tarkoita nilkkasukkia vaan Stay Uppeja, joita käytetään esim. hameen kanssa. Nailareitahan on siis joka lähtöön; tuhatta eri väriä, miljoona eri laatua ja vaikka mitä paksuutta, lukemattomiin tilanteisiin. Minulla meni viimeksi kaksi tuntia, kun valitsin sukkia Stokkalla (Donna meni kahville, kun ei enää jaksanut katsella jahkailuani!) Sukkia kertyikin sitten ihan kiva kasa, koska en osannut enää valita. Nyt on kaapissa koko vuoden Stay Upit. Joka lähtöön, mutta hiellä ja tuskalla.

4. Miten ostaa sukat joka lähtöön ennätysajassa. Tarvitsisin kurssin, jossa oppisin nopeasti valitsemaan kaikkiin vaatteisiin sopivat sukat tai (jos ihan pakko) sukkahousut. Kurssin päätteeksi osaan valita viidessä minuutissa tarvittavat sukat ja osaan ostaa niitä vielä tarpeellisen määrän varastoon, että niitä on AINA SAATAVILLA.

5. Lue kirjakasa päivässä. Kurssilla opitaan lukemaan nopeammin kuin Väyrynen. Kurssilla opetetaan lukutekniikka, joka mahdollistaa pikalukuun ja ymmärrykseen sekä esim. venäläisten nimien muistamiseen. Oppimismetodi perustuu muminaluku-tekniikkaan, joka on vielä hyshys salaista. Kurssin päätteeksi luen esim. kaikki venäläiset klassikot kahdessa tunnissa täydessä ymmärryksessä ja vilpittömässä mielessä. Lukemisen jälkeen pystyn keskustelemaan ja analysoimaan kunkin teoksen perusajatuksen niin että Panu Rajalakin on vihreä kateudesta, kun esim. Waltarista puhutaan.

6.  Juokse maratoni kevyesti ennätysajassa ilman kipua ja tuskaa. Kurssin päätavoite on oppia nauttimaan juoksusta niin, että tunnut lenteleväsi ilmassa. Kurssin päätteeksi vetäiset maratonin ennätysajassa hengästymättä.

7. Kirjoita menestyskirjasarja. Tämä kurssi opettaa tekemään Rowlingsit eli kurssilla opitaan kirjoittamaan menestyskirja toisensa jälkeen. Kurssin päätteeksi kirjoittamisen lahja on hallussa ja ihailtavaa tekstiä pukkaa ihan tuosta noin vaan kirjasarjaksi asti ilman kummempia ponnisteluja.

Näin. Tässä nyt muutama kurssi, joille olisi mukava mennä. Tietenkin olisi kiva oppia kuvaamaan, maalaamaan, tekemään elokuvia, soittamaan pianoa kuin Mozart ja ja ja...

Enkä haasta ketään. Kolmas meemi tulossa. Huilaan vähän.