Ensi maanantaina on taas vuorossa seuraava saunaseuramme eli Saunasiskojen saunailta. Tällä kertaa saunomme Helsinki cityssä "Paakarin alakerrassa" eli Baker´sin saunassa, Mannerheimintiellä.

Olemme nauttineet vuosien varrella monenlaisista löylyistä; 

Yrjönkadun uimahallin 2. kerroksen saunassa, Otaniemen saunassa, Villa Kiven saunassa, Järsössä Kirkkonummella (Kevan sauna), Poliisien majalla, Mustialan yhteismetsän savusaunassa, Särkän saaressa, Hartwall Areenan aitio 408:n saunassa, Kuusijärven saunassa ja avannossa, Bertas Bad Sipoossa, Marjaniemen ryhmäpuutarhan saunassa, Merisotakoulun suursaunassa ja Stadin omissa yleisissä saunoissakin kuten Kotiharjun puulämmitteisessä saunassa olemme vierailleet. Helsingin alueella on tajuttoman paljon mielenkiintoisia saunakohteita.

Oma mielisaunani on ehdottomasti savusauna. Sieltä lähtee lempeimmät ja makeimmat löylyt. Saunomisen jälkeen kuuluu syödä pikkupalaa ja juoda olutta tai muuta virkistävää. Hyvässä seurassa saunominen on ilo, yksin saunominen rauhoittaa. Ja saunomisen jälkeen nukkuu makeasti kuin lapsukainen.

Muutama vuosi sitten minua pyydettiin suunnittelemaan seurallemme logo. Mietittyäni toimintaamme ja iloista porukkaamme, sain idean, joka hyväksyttiin yhteistuumin. Logomme symbolisoi erilaisia saunojia; toiset saunottelevat kevyesti ja toiset viihtyvät pidempään lauteilla. Eri kypsyysasteita siis löytyy ;) Tämä logo löytyy useimpien Saunasiskojen pefleteistä, pyyhkeistä ja muista saunatekstiileistä kirjailtuna.  

254637.jpg